Dansa samba med mig

En hyllning till Cornelis

VÅRA MUSIKER


14884474_10153803442090947_7707541086474296404_o.jpg
 

Evelina Schönberg Olsén

Evelina Olsén är ett känt namn inom svenska musikkretsar och har varit verksam sångerska de senaste 20 åren. Vi har sett henne backa upp många av Sveriges största artister både på skivor och livescener. Evelina har också gjort många stora turnéer, radiojobb, körat flera år i Melodifestivalen och jobbar även som sångcoach och låtskrivare. 

Evelina var aktuell som 2016 års officiella Stockholm Pride-artist med låten ”Kärleken är vi”. Låten har fått stor medial uppmärksamhet under året och skrevs tillsammans med bl.a Camilla Läckberg. Evelina uppträdde med ”Kärleken är vi” bl.a på Nyhetsmorgon, Sommarkrysset och låten spelas fortfarande flitigt på radio.


CPAjzdpWsAAFDtQ.jpg
 

Jonathan Jaarnek Norén

Jonathan Jaarnek Norén växte upp i en musikerfamilj och började jobba proffesionellt redan vid 11 års ålder i popgruppen BnG, Sound Of Music på GöteborgsOperan och som svenska rösten till Mowgli i Djungelboken 2.
Sedan dess har han jobbat med och producerat olika krogshower runt om i landet, körat i Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och bakom flera stora svenska artister så som Ace Wilder, Molly Sandén och Sonja Aldén m. fl.

Han brinner för soulmusiken och driver flera egna projekt. 
Förutom kärleken till sång och musik älskar Jonathan också att dansa och har faktiskt själv tävlat i latin ballroom i sina unga år.
Jonathan kommer från Göteborg och är född 1990.


CPAjzdpWsAAFDtQ.jpg
 

Joakim Norsten

Joakim Norsten är trubaduren från Hallsberg som kan Cornelis Vreeswijks musik som få andra i Sverige. Han är en av initiativtagarna till showen då han frågade sin gode vän Tobias Karlsson om inte han kunde göra en danskoreografi till några av de låtar som han frekvent spelar på diverse konserter och trubadurkvällar runt om i Örebrotrakten. Och på den vägen är det.

Förutom musiken är passionerna matlagning, fin öl, Arsenal, friluftsliv och historia. Jocke är utbildad och har jobbat under många år som lärare i SO - ämnena på högstadiet och gymnasiet.


 
ticnet.png
lumene.png
skor.png